Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Theater Terra: Vals

Vals
20% CJP-korting
Weekend Ardennen gone wrong

In theorie is een weekend in een huisje in de Ardennen met vier vriendinnen een top idee, maar als dat het scenario is in een boek van Mel Wallis de Vries, weet je dat je in de gevarenzone zit. Wanneer het dan ook nog begint te sneeuwen, de elektriciteit uitvalt en het dichtstbijzijnde huis een paar kilometer verderop is, zouden wij zeker de benen nemen. Na de verdwijning van twee van de vier vriendinnen, krijgen ze het wel heel heet onder
de voeten.

Vanaf 6 oktober wordt het succesvolle boek Vals als thrillermusical opgevoerd in verschillende theaters door heel Nederland. Met bekende namen als Priscilla Knetemann (Spangas, Gooische Vrouwen) en nieuw talent zoals Vivian Panka zit je de hele avond op het puntje van je stoel.

Met je CJP-pas krijg je tot 20% korting op dit bloedstollend stukje theater. Klik op de blauwe knop en check wanneer Vals in een theater bij jou in de buurt speelt.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.