Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Utrecht International Comedy Festival

Utrecht International Comedy Festival
€ 7,90 CJP-korting
Zie de beste internationale cabaretiers

Wist je dat lachen heel gezond is? De lijst met positieve effecten is oneindig: als je lacht, heb je minder kans op hartziektes en maak je endorfine aan, waardoor je je gelukkiger voelt. Lachen vermindert stress, helpt infecties te voorkomen en versterkt je immuunsysteem. Het allerbeste: lachen is besmettelijk. Door te lachen red je niet alleen jezelf van een ongelukkig leven, stress en een vroege dood, maar ook de mensen om je heen. Genoeg reden dus om naar het Utrecht International Comedy Festival te gaan. Op dit festival treden meer dan zestig cabaretiers op uit Canada, Groot-Brittannië, Nederland, België en de Verenigde Staten, waaronder Bylgja Babylons, Stuart Goldsmith, David Linszen en Rahul Kohli.

Van 6 tot en met 8 maart lach je je longen uit je lijf tijdens Utrecht International Comedy Festival. Met CJP krijg je € 7,90 korting op een ticket voor vrijdag of zaterdag. Je betaalt nog maar € 31,60.

Koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tivoli Vredenburg
20% CJP-korting

Tivoli Vredenburg

Start je klassieke fase

Kunstbende Originals: Nielson
€ 2,50 CJP-korting

Kunstbende Originals: Nielson

Stel al je vragen aan Nielson tijdens deze interactieve talkshow

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.