Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Tracing Thomas

Tracing Thomas
€ 11,- CJP-korting
Mix tussen escape room en theater

Haal je inner Sherlock Holmes naar boven tijdens interactieve performance Tracing Thomas. Tijdens deze drie uur durende theatrale zoektocht heb je maar één doel: Thomas, een man die op mysterieuze wijze is verdwenen, levend terugvinden. De voorstelling speelt in het historische Fort 1881. Dit fort werd in 1881 gebouwd om de Rotterdamse haven te verdedigen en is gebruikt tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Op deze duistere locatie is niets wat het lijkt: iedereen is verdacht. Aanwijzingen en verdachten kunnen je dichter bij de oplossing brengen of juist op een dwaalspoor zetten. Ga samen met de zeventien acteurs en je medebezoekers op onderzoek uit: kijk goed om je heen en stap op mensen af. Heb jij het in je om een echte detective te worden?

Lukt het jou om Thomas op te sporen? Kom erachter tijdens de theatrale zoektocht Tracing Thomas. Op 27 en 29 september en op 20 oktober speelt de voorstelling in Fort 1881 in Hoek van Holland. Met CJP kosten kaarten € 44,- in plaats van € 55,-. Je kan maximaal vier kaarten kopen met één pas.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$discount_amount_extra

Filename: discount/discount_item_highlight_partial.php

Line Number: 79

Soldaat van Oranje - De Musical
Tijdelijk gesloten

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.