Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Tong Tong Fair 2019

Tong Tong Fair 2019
€ 6,- CJP-korting
Indisch = hot

Wist je dat 3 op de 4 Nederlanders een link heeft met Nederlands-Indië? De Indische cultuur zit zo ingebakken in de Nederlandse cultuur, dat je er niet eens bij stil staat. De Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag is hét Indische evenement van Nederland, sinds 1959. Voor de een is het een feel good-event dat voelt als een mini-vakantie naar Zuidoost-Azië en de Pacific (maar zonder de jetlag), voor de ander een festival waar theatermakers, kunstenaars, dansers, musici, ontwerpers, fotografen, schrijvers en wetenschappers met de ogen van nu de Indische cultuur en koloniale geschiedenis onderzoeken. Voor iedereen is het een overweldigende culinaire trip. Indisch = hot! Hoe hot? Kom naar de Tong Tong Fair en ontdek het!

Van 23 mei tot en met 2 juni beleef je alles in Indische stijl op het Malieveld in Den Haag. Met je CJP-pas scoor je je tickets met € 6,- korting.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tolhuistuin: Smeltkroezen
€ 2,50 CJP-korting

Tolhuistuin: Smeltkroezen

Mini-festival waar verschillende acts samensmelten

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$discount_amount_extra

Filename: discount/discount_item_highlight_partial.php

Line Number: 79

Oerol
Geannuleerd

Oerol

Groots theaterfeest op Terschelling

Best Kept Secret 2021
€ 12,- CJP-korting

Best Kept Secret 2021

Niet langer een geheim

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.