Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Toneelschuur

Toneelschuur
€ 10,- lastminute CJP-korting
Zie de mooiste producties met flinke korting

Loop een paar keer de Toneelschuur binnen en je bent meteen op de hoogte van alle ins en outs van de theaterwereld. Toneelschuur toont namelijk niet alleen voorstellingen van de grote dans- en theatergezelschappen, maar maakt ook het podium vrij voor opkomend talent. Moderne interpretaties van klassiekers, visuele verhalen over een vreemde fantasiewereld of een dansworkshop om je innerlijke hippie te onthullen. Waar je ook naar op zoek bent; je vindt het in Haarlem bij de Toneelschuur.

Welke voorstellingen zijn echt leuk? Wil je graag naar theater maar heb je geen flauw idee waar je naar toe moet? De jongerenambassadeurs (15-21 jaar) van de Toneelschuur hebben daar een oplossing voor. Speciaal voor Backstage selecteerden zij voorstellingen uit het programma die je niet mag missen. Na afloop vragen de ambassadeurs de acteurs of dansers het hemd van het lijf en krijg je zelf ook de gelegenheid vragen te stellen.

Vanaf nu krijg je op bijna alle voorstellingen tot € 4,- korting. Op de dag zelf is het helemaal mooi: je kunt altijd met € 10,- lastminute-korting naar binnen.

Koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Filmschuur Haarlem
€ 2,- lastminute CJP-korting

Filmschuur Haarlem

Het leukste filmhuis van Haarlem

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.