Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Toneel Tuesday: Oedipus

Toneel Tuesday: Oedipus
2 voor 1 met CJP
Red de dinsdag met toneel

Argh! Op maandag klaag je omdat je moet beginnen met werken. Op woensdag juich je omdat je al halverwege de week bent, maar dinsdag? Dinsdag is een hele normale dag: een saaie dag. Een dag waarop je koffie drinkt, studeert of naar je werk gaat en dat was het dan. Samen met Toneelgroep Amsterdam zet CJP een reddingsplan in werking: make dinsdag great again!

Op dinsdag 8 en dinsdag 15 mei zie je daarom de klassiekerOedipus. Tragischer dan tragisch is deze tragedie waarin Oedipus zonder het te weten zijn vader doodt en met zijn moeder trouwt. Kun je wel ontkomen aan het noodlot? Of ben je gedoemd te boeten en je schuldig te voelen? 

Eentonigheid verdwijnt als sneeuw voor de zon met Toneel Tuesday! Op je nieuwe favoriete dag van de week, krijg jij twee kaartjes voor de prijs van één. Moet je wel even de kortingscode tuesday invullen.

Let op: De korting is niet geldig voor gereserveerde kaarten of in combinatie met andere aanbiedingen. Kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$discount_amount_extra

Filename: discount/discount_item_highlight_partial.php

Line Number: 79

Soldaat van Oranje - De Musical
Tijdelijk gesloten

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.