Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Thursday Night Live!

Thursday Night Live!
€ 3,75 CJP-korting
Vaste prik op je donderdagavond

Is verdriet een bug of een kenmerk van het internet van vandaag? Hoe staat het eigenlijk met de gender-rollen en feministische posities in populaire muziekvideo's?  In het donderdagavondprogramma Thursday Night Live! van Het Nieuwe Instituut worden creatieve vraagstukken, vernieuwend onderzoek en kritische reflectie gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland. Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Naast een gevarieerd programma kun je ook wisselende pop-in expo's, diverse partnerprogramma's bezoeken of deelnemen aan een van de experimentele workshops.

Met op 28 februari: Lernert & Sander. Peppi & Kokkie. Rembo & Rembo. Duo's zijn er in alle soorten en maten. Bundel je krachten en je telt voor twee. Wat zijn de voor- en nadelen van een duo-schap in design? Is ontwerpen beter met zijn tweeën dan alleen? Hoe zijn de rollen verdeeld? Maakt 1 + 1 daadwerkelijk 3? Wie heeft het laatste woord: Kanis of Gunnink? In deze avond duik je in de wereld van het duo-schap.

Met CJP krijg je € 3,75 korting op deze donderdagavond in Het Nieuwe Instituut. Dat betekent dat je nog maar € 3,25 betaalt!

Haal je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Nieuwe Instituut
50% CJP-korting

Het Nieuwe Instituut

Architectonisch archiefplezier in Rotterdam

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.