Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

City Sounds: Thirty Seconds to Mars

Thirty Seconds to Mars
€ 7,50 CJP-korting
€ 7,50 korting op tickets

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

Een Oscar in je kast hebben staan, maar intussen ook de wereld rondtoeren met je rockband. Het is niet veel mensen gegeven. Jared Leto wel: hij zingt al bijna 20 jaar de longen uit zijn lijf als frontman van Thirty Seconds to Mars en oogstte veel lof met rollen in films als Suicide Squad, Requiem for a Dream en Dallas Buyers Club. Voor zijn rol in die laatste film scoorde hij zelfs een Oscar. Na vorig jaar de Ziggo Dome kapot gespeeld te hebben, is Thirty Seconds to Mars nu terug voor een show tijdens City Sounds op de NDSM-werf. 

Tijdens CJP Weekly scoor je € 7,50 korting op een kaartje voor Thirty Seconds to Mars en betaal je nog maar € 42,-. Klik op de blauwe button en bestel je tickets!

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden en een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Bekijk ook

City Sounds: Jessie J
€ 7,50 CJP-korting

City Sounds: Jessie J

€ 7,50 korting op tickets

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.