Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard
tot € 7,- CJP-korting
Theater op de tofste plekken; van oude fabrieken tot de achtertuinen van Den Bosch.

Theaterfestival Boulevard. Dit festival mag toch wel één van de hoogtepunten van de Brabantse zomers genoemd worden. Elk jaar wordt de historische binnenstad van Den Bosch omgetoverd tot speeltuin voor theatermakers, dansers en muzikanten. Dit allemaal op de meest uiteenlopende locaties. Van oude fabriekshallen tot musea en zelfs achtertuinen. Met als epicentrum het festivalplein naast de Sint-Janskathedraal waar 's avonds ook goed gefeest kan worden. Zeker een bezoekje naar het zuiden waard!

Met je CJP-pas krijg je tot € 7,- korting op een speciale selectie tijdens TF Boulevard. Scroll naar beneden voor het overzicht of klik op de blauwe knop voor kaarten.

Nog geen CJP-pas?

Black Clouds -  Fabrice Murgia/ Cie Artara
11 - 12 aug | € 6 CJP-korting
Ga mee naar de krochten van het internet waar twee Vlaamse en twee Senegalese acteurs en verken confronterende, zichtbare en onzichtbare grenzen. Een confronterende voorstelling

Superleuk maar voortaan zonder mij, Wunderbaum
9 - 12 augustus | € 4,- CJP-korting
De spelers van Wunderbaum gingen mee op een cruise. Resultaat: een voorstelling over groeiende ongelijkheid, met als sleutelwoord: death by entertainment.

INDIAAN - de Hotshop, cooler dan de Warme Winkel
9 t/m 12 augustus | € 7,- CJP-korting
Indiaantje spelen op hoog niveau. Als je de Warme Winkel een beetje kent, dan weet je dat de spelers van de Hotshop zeker wat in petto hebben. In deze voorstelling ontstaat, ver van de bewoonde wereld vandaan, een nieuwe stam. #triballiving

(Not) My Paradise - Sachli Gholamalizad
4 t/m 5 augustus | € 4,- CJP-korting
Theatermaker Sachli reist naar haar vaderland Iran en gaat in gesprek met haar familie. Dit mondt uit in een voorstelling over de vloeibaarheid van identiteit, met spel, interviews en stukjes documentaire.

Masai - Nienke Nilessen
4 t/m 5 augustus | € 2,-  CJP-korting
Een Nederlands-Tanzaniaanse mezzosopraan, dat hoor je niet vaak. Nienke mixt klassieke aria's met Afrikaanse muziek. De hoofdrol in haar stuk? Haar vader, hoofd van de Masai en 32 (!) broers en zussen.

De Waard en zijn Gasten XL
5 augustus | € 5,-
Improvisaties, voordrachten, interviews en muziek. Een literatuurprogramma, alleen dan live. Met toffe gasten als Roos van Rijswijk en Jan Beuving.

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.