Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Theater De Schalm

Theater De Schalm
€ 9,- met CJP
Carnavallen is niet het enige culturele dat je kunt doen in veldhoven

Ouder worden is niemands favoriete hobby. Rimpels liggen op de loer en de kans op verbitterdheid neemt elk jaar met 10% toe. Gelukkig is er één ding dat wel leuk is aan een upgrade qua leeftijd: je gaat theater meer waarderen.

Vroeger was vijf minuten stilzitten en opletten namelijk al een hele opgave, maar naarmate je ouder wordt gaat dit je steeds makkelijker af. Op die manier ben je dus in staat om te appreciëren wat er op het podium van een theater gebeurt.

Als CJP’er kun je deze volwassen hobby heel voordelig op allerlei plekken beoefenen. Een van deze plaatsen is Theater De Schalm in het Brabantse Veldhoven. Op de planken van dit theater zie je alle grote voorstellingen van het moment met CJP-korting. Althans, als je een beetje geluk hebt. Wanneer de voorstelling van jouw keuze op de avond zelf nog niet uitverkocht is, mag jij er namelijk voor maar € 9,- heen op vertoon van je CJP-pas.

 

 

Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

Meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Matroesjka - Brainwash
last-minute 50% CJP-korting

Matroesjka - Brainwash

Hét technocabaretduo van Nederland

Van der Laan & Woe - Pesetas
tot 50% CJP-korting

Van der Laan & Woe - Pesetas

Grappen, scènes en muzikale acts

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.