Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Theater Castellum: film

Theater Castellum: film
€ 2,- CJP-korting
De beste films onder één dak

De enige mensen op deze wereld die niet per se van films houden zijn degenen die zowel blind als doof zijn. Dan kun je namelijk niet zien of horen wat er gebeurt op het witte doek en dat is toch waar het allemaal om draait. Gelukkig is de meerderheid van de wereldbevolking niet blind en doof tegelijk, dus barst het van de filmfans.

Deze bevolkingsgroep komt het best tot zijn recht in de bioscoop. Je weet wel, zo’n plek met van die zachte stoelen en een groot scherm aan de muur waar ze dan vervolgens filmische producties op projecteren. Als filmfan in Nederland heb je mazzel, want je vindt dit soort kijkhuizen bijna op elke straathoek. Zo staat er in Alphen Theater Castellum. Hier kun je alle grote producties van het moment zien. 

CJP'ers krijgen € 2,- korting op filmtickets en betalen nog maar € 8,- voor een kaartje. Klik op de blauwe button om te zien wat er nu draait. 

 


Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

Meer informatie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Theater Castellum: theater
€ 2,50 CJP-korting

Theater Castellum: theater

Veel theaterkorting in Alphen aan de Rijn

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 9,- met CJP

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.