Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Theater aan de Slinger

Theater aan de Slinger
Korting verschilt met CJP
Met CJP op de eerste rang in het fijnste theater van Houten

Ouder worden is niemands favoriete hobby. Rimpels liggen op de loer en de kans op verbittering neemt elk jaar met 10% toe. Gelukkig is er één ding wat wel leuk is aan een upgrade qua leeftijd: je gaat theater meer waarderen.

Vroeger was vijf minuten stilzitten en opletten namelijk al een hele opgave, maar naarmate je ouder wordt gaat dit je steeds makkelijker af. Op die manier ben je dus in staat om te appreciëren wat er op het podium van een theater plaatsvindt.

Als CJP’er kun je deze volwassen hobby heel voordelig op allerlei plekken beoefenen. Een van deze plaatsen is Theater aan de Slinger in Houten. Op de planken van dit culturele centrum zie je alle grote theaterproducties van het moment met wisselende CJP-korting. Althans, als je een beetje geluk hebt, want deze vlieger gaat niet op voor elke voorstelling. Vooraf op de site van het theater checken of het zin heeft om je blauwe BFF mee te nemen naar de show van jouw keuze, lijkt ons dan ook geen overbodige luxe.

 

Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

Bekijk het programma hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- CJP-korting

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.