Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The VR Cinema

The VR Cinema
€4,50 korting met CJP
Duik het witte doek in

Meezwemmen met Dory in Finding Dory, op de rug van Roald Dahls vriendelijke reus meeliften of middenin de jungle Tarzan diep in zijn ogen kijken. 'Kon dat maar', verzucht je in de bioscoop. Films spatten soms zo van het doek dat je er het liefst in zou verdwijnen. 

Maar hé, het is 2017 mensen! Tegenwoordig kan dat. Echt. Je hoeft er niet voor naar een oceaan of jungle te reizen, nee, je kunt gewoon in een stoel gaan zitten. Net als in een gewone bioscoop. Maak kennis met The VR Cinema in Amsterdam, de eerste en enige plek ter wereld waar bioscoopgangers Virtual Reality films kunnen bekijken. Verwacht geen rood pluche stoelen in het gelid, maar neem plaats in een futuristische draaistoel. Met een virtual reality-bril op je neus doe je ineens helemaal mee in een film. Of je nou weg wilt vluchten voor een horde zombies of mee wilt vliegen op de rug van een vogel: het kan allemaal bij The VR Cinema. 

Zo’n ervaring gunnen we iedereen. Vooral CJP’ers: zij betalen maar € 8,- voor een bioscoopticket en besparen daarmee € 4,50. Kijk op de website van The VR Cinema om te kijken welke films er draaien.

Bekijk welke films er draaien Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal

Filmhuis Den Haag
€ 1,50 CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad