Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The summer of '96

The summer of '96
Tot € 3,50 CJP-korting
Heimwee naar de basisschool

Weet je nog, de eindmusical? Waar je je opeens als acteertalent of zanger in de dop moest bewijzen? En bij het officiële afscheid de T-shirts van je klasgenoten vol kladderde, terwijl krokodillentranen over je wangen biggelden? Schaam je niet: we’ve all been there.

The summer of ’96 is als een tijdmachine die je terugbrengt naar deze nostalgische herinnering. We volgen brugpiepers in spe, die op het kruispunt van hun leven staan. Mavo, havo, vwo, ‘wat nu?!’. Regisseur Casper Vandeputte voerde gesprekken met oude basisschoolvrienden. Daar is het stuk van het Nationale Toneel en NTjong dan ook op gebaseerd. Hij kwam ze via Facebook tegen en besloot ze weer op te zoeken, na negentien jaar. Vandaar 1996 in de titel. Met live muziek meet het toneelgezelschap de dilemma’s van basisschoolguppies breed uit.

Als CJP’er kun je deze trip down memory lane met wisselende korting ervaren. Zo bespaar je bij het Over het IJ Festival € 1,50 en bij Theater aan het Spui € 3,50. Check vooral even de speelagenda voor data en locaties.


Foto: Saris & den Engelsman

Koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.

Rotterdamse Schouwburg
Tot € 11,- CJP-korting

Rotterdamse Schouwburg

Theatraal Rotterdam krijg je voor nop met je favoriete blauwe pas