Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The School of House

The School of House
€ 100,- CJP-korting
Word de nieuwe Hardwell, of zijn manager

Hardwell, Steve Rachmad, Armin van Buuren en Joris Voorn zijn eigenlijk de muzikale versies van tulpen: een giga exportproduct van Nederland. Alhoewel, hun muziek is het product. Nederland is geen pimp. The School of House, de enige echt vakschool voor de Dance industrie, ziet een enorme housemarkt openliggen en biedt daarom cursussen die je opleiden tot artiest, boeker of organisator. CJP’ers volgen zo’n cursus met een dikke € 100,- korting.

In 6 tot 24 avonden leer je de ins en outs van verschillende activiteiten en processen binnen de dance-industrie. Hierna weet jij zo’n beetje alles wat er te weten valt over festivals, genres, labels, en artiesten. Bekende Dj’s, producers en organisatoren zoals: Duncan Stutterheim, Steve Rachmad, Olivier Weiter en Egbert laten jou in gastlessen over hun wereld gegarandeerd trappelen van enthousiasme. Niet alleen de ouwe rotten in het vak, maar ook de jonge honden en van underground tot mainstream.  

Cursussen
Event & Organisation (start 16 september) 
Music Creation & Production (start 22 september)
DJ Performance & Industry (start 11 november)  

Aan jou de keus. Ben jij een Hardwell in spé, of zie je jezelf eerder als zijn manager? Check voor nog meer inhoudelijke info zelf even de website. Maak snel je keus, want er is maar een beperkt aantal plekken voor CJP'ers.   

Schrijf je in Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.