Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Rest is Noise

The Rest is Noise
tot € 7,- CJP-korting
Zeg nee tegen labels

Je hebt tegenwoordig muzikanten die hun muziek omschrijven als ‘psychedelische r&b-funk met een sausje van rockabilly-techno’. Als je zó veel moeite doet om je stijl te beschrijven, kun je het net zo goed laten toch? Dat is precies het idee achter The Rest is Noise. ‘Wij hoeven ons niet te laten labelen’ dachten de artiesten die hier spelen. Hoe pretentieus dat ook klinkt, ze hebben een punt. Als je druk bezig bent vernieuwende muziek te maken, heb je geen tijd om je af te vragen of het meer minimal met caribische invloeden is, of afrobeat met een ragtime-randje.

In het Muziekgebouw aan ’t IJ kan iedereen terecht die houdt van muziek  buiten de gebaande paden. Hier zie je de koplopers van de elektronische en experimentele sounds (één klein labeltje mag wel). Ook leuk: de pre- en afterparty vinden plaats op de foyerdecks. Tot diep in de nacht feesten met een fantastisch uitzicht over het IJ dus. Bij het omschrijven van het gevoel wat je daarvan krijgt, schiet elk label tekort.

 

Check hier de agenda Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Muziekgebouw aan 't IJ
20% CJP-korting

Muziekgebouw aan 't IJ

Voor een schijntje naar het meest luxe muziekgebouw van ons land

The Rest is Noise
€2,50 CJP-korting

The Rest is Noise

Mooie moeilijke muziek

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.