Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Prints of Andy Warhol and other Pop Artists

The Prints of Andy Warhol and other Pop Artists
€ 2,50 CJP-korting
Kunst in je voorraadkast

Andy Warhol veranderde met PopArt de wereld in een kleurrijke en spannendere plek. Zo krijgt dictator Mao een rode kop, en heeft ex-Koningin Beatrix opeens blauw haar. Geef toe, zou dat de koninklijke toespraken niet veel grappiger hebben gemaakt?
Als bekendste kunstenaar van de PopArt kunststroming, maakte Andy Warhol van simpele dagelijkse voorwerpen coole prints, waardoor de schoonheid van deze voorwerpen tevoorschijn komt. Zo zal de colafles voor altijd geassocieerd zijn met Mister Warhol, nadat hij hiervan een wereldberoemd kunstwerk maakte. Niet alleen de colafles, maar ook de banaan, de All Stars-schoen en tomatensoep in blik van Campbell’s hebben er een connotatie bij door deze Amerikaanse kunstenaar. Zo zie je maar: kunst is overal te vinden, zelfs in je voorraadkast.

Andere namen van succesvolle PopArt kunstenaars zijn Roy Lichtenstein en Keith Haring. Je kan hun werken nu, samen met die van Andy Warhol en andere PopArt, bekijken in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Behalve de prints kun je er ook leren hoe je ze zelf maakt. Mooi om je eigen kamer te behangen met prints van je versleten Nike’s en Calvé pindakaas.

Met je CJP-pas kun je samen met een vriend(in) zonder CJP-pas genieten van 20% korting op de expositie. Dat is dus € 12,- per persoon om de legendarische werken te bekijken van de meesters van PopArt.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Sherlocked Amsterdam
€ 20,- CJP-korting

Sherlocked Amsterdam

€ 20,- korting bij dé Escaperoom van Amsterdam.

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.