Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

The Populists in concert

The Populists in concert
€ 6,- met CJP
Moddervette clubavond in een parkeergarage

De gloednieuwe band The Populists kruist popmuziek met populisme en nemen je in een meeslepend liveconcert mee in de ideeën van drie grote populisten uit deze tijd: The Populists in concert. In een wervelende visuele en muzikale achtbaan passeren de levens en politieke carrières van Geert Wilders, Marine Le Pen en Alice Weidel de revue. Geïnspireerd op hun social media, tweets, interviews, campagnes, citaten en video's verplaatsen de bandleden zich in de hoofden van deze populisten en brengen ze het trio al musicerend tot leven. Met catchy popmuziek, verrassende audio-samples, in-your-face-visuals en een drankje in de hand wordt het een buitengewone clubavond in een verlaten parkeergarage. Dansen mag, meezingen ook, politiek correct of niet.

Ga van 30 mei t/m 10 juni naar The Populists in concert op Karavaan Festival in Victoriepark in Alkmaar. Met CJP krijg je € 2,50 korting en betaal je nog maar € 6,- voor tickets. Klik op de blauwe button.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

Poppodium Metropool
Tijdelijk gesloten CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.