Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Nation

The Nation
50% CJP-korting
Op zoek naar Ismaël

Het is nu september 2017, maar laat je meevoeren naar de zomer van 2018. Terwijl in Den Haag de eerste paal wordt geslagen voor de nieuwe, hypermoderne stadswijk Safe City, verdwijnt de elfjarige Ismaël in de Schilderswijk. Terwijl iedereen zich dieper ingraaft in het eigen gelijk en het beschadigen van de ander, schuift één vraag steeds meer naar de achtergrond: waar is Ismaël? Dit is The Nation, een meeslepende theatervoorstelling waar bingewatchers volledig aan hun trekken komen. Het uit zes delen bestaande stuk wordt namelijk in één grote marathonvoorstelling gespeeld. Ruil je Netflix-bankhangavond in voor vijf uur toptheater!

Scoor je ticket voor The Nation met een flinke CJP-korting. De korting verschilt per theater, maar kan oplopen tot wel 50%. Da's niet niks.

De thuiswedstrijden van The Nation in de Grote zaal van de Koninklijke Schouwburg Den Haag zijn op 15, 16 & 17 december en 11 t/m 14 januari.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Parktheater Eindhoven
12,50 last minute met CJP

Parktheater Eindhoven

Ook bij het mooiste theater van Eindje krijg je heel veel korting

Stefano Keizers - Erg Heel
tot 50% CJP-korting
Eva Crutzen - Opslaan Als
tot 50% CJP-korting

Eva Crutzen - Opslaan Als

Deze alleskunner gaat touren

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.