Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

The Model Convention

The Model Convention
€ 25,- CJP-korting
Model in één dag

Klinkt een modellencarrière je als muziek in de oren? En ben je een man of vrouw tussen de 13 en 30 jaar? Dan is dit je kans! Model Scouts Network haalt de agenten van dé top-modellenbureaus uit de hele wereld naar Nederland en jij kunt ze ontmoeten. De (inter)nationale modellenscouts zoeken op The Model Convention naar nieuwe gezichten. Het enige wat jij hoeft te doen is twee foto’s van jezelf meenemen en een loopje maken op de catwalk. Weet je niet zo goed hoe dat moet? Geen zorgen! Mariana Verkerk van Holland’s Next Top Model laat je zien hoe het moet. Bij interesse krijg je na afloop meteen call-backs van de scouts. Wie weet is dit wel waar jouw modellenloopbaan begint.

Met een blauwe pas krijg je maar liefst € 25,- CJP-korting. Dat betekent dat je voor € 110,- (i.p.v. € 135,-) de kans krijgt om jezelf te presenteren aan de beste internationale scouts. Daarnaast krijg je catwalk-lessen van Mariana Verkerk en kun je na afloop meteen aan de slag met jouw nieuwe loopbaan. Geen ervaring nodig! Klik op de knop om je in te schrijven.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

020Studio
Tot 20% CJP-korting

020Studio

Geef jezelf een make-over met CJP-korting

NoMarginIn
tot 80% CJP-korting

NoMarginIn

Nieuwe studiespullen

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.