Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Model Convention

The Model Convention
€ 19,- CJP-korting
Ontmoet de beste modellenscouts

Zin om geld te verdienen met jouw interessante trekken? Klinkt een modellencarrière wel goed? Kom naar The Model Convention en vind uit of je voor die droom kunt gaan, of misschien toch beter een andere carrière kunt uitkiezen.

Scouts van de beste modellenbureaus over de hele wereld zullen aanwezig zijn op de conventie. Die zijn op zoek naar nieuwe mannen- en vrouwen gezichten. Het enige wat jij hoeft te doen is twee foto’s van jezelf meenemen en een loopje maken op de catwalk. Weet je niet zo goed hoe dat moet? Geen zorgen! Mariana Verkerk, van Holland’s Next Top Model, laat je zien hoe het moet. Bij interesse krijg je na afloop meteen call-backs van de scouts. Wie weet is dit wel waar jouw modellenloopbaan begint.

Met een blauwe pas krijg je maar liefst € 19,- CJP-korting. Voor € 110,- krijg je op 25 februari de kans om jezelf te presenteren aan de beste internationale scouts, catwalk-lessen van Mariana Verkerk en kun je na afloop meteen aan de slag met jouw nieuwe loopbaan. Geen ervaring nodig! Klik op de knop om je in te schrijven. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

020Studio
Tot 20% CJP-korting

020Studio

Geef jezelf een make-over met CJP-korting

iMac 21,5-inch
€ 103,52 CJP-korting

iMac 21,5-inch

Nieuwe pc nodig? Probeer dan eens de iMac 21,5-inch voor een zacht CJP-prijsje

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.