Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Man Who Stole Banksy

The Man Who Stole Banksy
€ 7,50 met CJP
Inkijkje in de wereld van schimmige kunsthandel

In 2007 gaat Banksy, de anonieme Britse street artist, naar Bethlehem om een statement te maken. Op een muur in Bethlehem wordt een soldaat geschilderd die de papieren van een ezel controleert. De muurschildering wordt door de Palestijnen met grote ergernis bekeken. Taxichauffeur Walid neemt het initiatief om de schildering uit te zagen en op eBay te koop te zetten. Wat volgt is een fascinerende tocht van dit grote stuk betonnen kunstwerk van 4 ton. Op transport van het stoffige Bethlehem naar alle gerenommeerde musea over de wereld, bij rijke kunstverzamelaars en uiteindelijk te koop op een kunstveiling. Een onthutsend en overtuigend beeld van de opkomst van deze nieuwe kunstvorm.

The Man Who Stole Banksy is vanaf 2 mei te zien in Louis Hartlooper Complex en Springhaver in Utrecht. Van maandag tot en met donderdag betaal je slechts € 7,50 met je CJP-pas. Klik op de blauwe button voor de filmtijden! Deze korting is alleen geldig bij de kassa.

Check filmtijden Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Louis Hartlooper Complex
€ 2,- CJP-korting

Louis Hartlooper Complex

Het neusje van de zalm op filmgebied

Louis Hartlooper Complex: A Private War
€ 7,50 met CJP

Louis Hartlooper Complex: A Private War

Bloedstollende journalistiek aan het front

Louis Hartlooper Complex: God Only Knows
€ 7,50 met CJP

Louis Hartlooper Complex: God Only Knows

Feest der herkenning voor elke broer of zus

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.