Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Lion King

The Lion King
30% CJP-korting
Boek met 30% vooruit en feel the love

Altijd al gedroomd van een reis naar Afrika, maar de cijfers op je spaarrekening kleuren gevaarlijk rood? Vergeet die trip en ga nu met korting naar musical Disney’s The Lion King. Waan je op de savanne, slinger door de jungle en kijk ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt.

Naidjim Severina, Gaia Aikman en David Goncalves schitteren als sterren aan de Afrikaanse hemel in de rollen van Simba, Nala en Mufasa. Disney’s The Lion King is een sensatie met liedjes die zó aanstekelijk zijn dat je gegarandeerd zingend het theater uit komt.

We zijn supertrots op deze lekkere CJP-korting. Je boekt vooruit met 30% korting en op de dag zelf krijg je zelfs 50% korting.

  • CJP tickets met 30% korting kun je een week vooruitboeken.
  • Liever 50% korting op de dag van de voorstelling? Boek dan hier je last-minute kaarten.
  • Telefonisch bestellen kan vanaf 10:00 via 0900 - 1353 onder vermelding van 'CJP-The Lion King'. Ook kan je aan de kassa van het AFAS Circustheater Scheveningen je korting claimen. Op = op. 
  • Je kunt max. 4 tickets bestellen met je CJP-pas. De CJP'er moet zelf altijd mee naar de voorstelling.

Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Kaartprijzen zijn inclusief € 6,85 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief max. € 2,55 verzendkosten (per boeking).

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Lion King last-minute
50% last-minute CJP-korting

The Lion King last-minute

Ga vanavond nog naar de Koning der Musicals

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.