Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Lion King last-minute

The Lion King last-minute
50% last-minute CJP-korting
Ga vanavond nog naar de Koning der Musicals

Altijd al gedroomd van een reis naar Afrika, maar de cijfers op je spaarrekening kleuren gevaarlijk rood? Vergeet die trip en ga naar het AFAS Circustheater in Scheveningen. Bij Disney’s The Lion King waan je je op de savanne, slinger je door de jungle en kijk je ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt. Naidjim Severina, Gaia Aikman en David Goncalves schitteren als sterren aan de Afrikaanse hemel in de rollen van Simba, Nala en Mufasa. Disney’s The Lion King is een sensatie met liedjes die zó aanstekelijk zijn dat je gegarandeerd zingend het theater uit komt.

We zijn supertrots dat je ook met je CJP-pas naar de musical Disney’s The Lion King kan. De details van deze deal op een rij:

  • CJP'ers krijgen 50% last-minute korting.
  • Heb je liever wat minder korting (30%) maar wel al vooruitboeken? Bestel dan via deze pagina.
  • Je kunt max. 4 tickets bestellen met je CJP-pas. De CJP'er moet zelf altijd mee naar de voorstelling.
  • Bestel je kaarten via onderstaande link, of vanaf 10:00 telefonisch via 0900 - 1353 onder vermelding van 'CJP-The Lion King' of aan de kassa van het AFAS Circustheater Scheveningen. Op = op.

Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Kaartprijzen zijn inclusief € 7,15 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief max. € 2,55 verzendkosten (per boeking). Korting geldt niet op premiumtickets.

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Lion King
30% CJP-korting

The Lion King

Boek met 30% vooruit en feel the love

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.