Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Holland Festival: The Head & The Load

The Head & The Load
€ 19,- met CJP
Muziektheater over vergeten koloniale geschiedenis

De nieuwste voorstelling van William Kentridge verwijst naar het Ghanese spreekwoord 'the head and the load are the troubles of the neck' en is de sensationele openingsvoorstelling van Holland Festival 2019. De muziek is van Phillip Miller – met wie Kentridge al vaker samenwerkte – en Thuthuka Sibisi. Gregory Maqoma tekent voor de choreografie. Centraal staan de bijna twee miljoen Afrikanen die tijdens de Eerste Wereldoorlog als dragers zijn gebruikt door de Britten, Fransen en Duitsers, en die een groot deel van de slachtoffers vertegenwoordigen. Een tragisch verhaal met een historische betekenis dat grotendeels onverteld is gebleven. Kentridge brengt in deze unieke voorstelling een internationale groep performers samen met dansers, zangers en muzikanten, schaduwspel en filmprojecties.

Jij kunt deze voorstelling zien tijdens Holland Festival van 29 tot en met 31 mei bij Theater Amsterdam. Met je CJP-pas scoor je je tickets voor € 19,-. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Holland Festival 2019
Tot wel € 48,- CJP-korting

Holland Festival 2019

Tot wel € 48,- korting

Holland Festival: Electro Symphonic Orchestra
€ 10,- met CJP

Holland Festival: Electro Symphonic Orchestra

Symfonieorkest van synthesizers en luidsprekers

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.