Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Crave Festival 2018

The Crave Festival 2018
€7,50 CJP-korting
Alles is wat het lijkt

Het zijn rumoerige tijden: politici liegen over ontmoetingen met wereldleiders, volkorencrackers blijken helemaal niet volkoren te zijn en vergeet niet dat de zakken chips van tegenwoordig meer lucht dan chips bevatten. Kortom: niets is wat het lijkt. The Crave is klaar met alle intransparantie om ons heen. Daarom maken ze een einde aan het festival-servicekosten tijdperk. Alle extra euro’s die voorheen voor de administratie gerekend werden, gooien ze nu zonder pardon de deur uit. Wat je krijgt voor zo’n transparante ticketprijs? Een line-up bomvol elektronische muziek, met onder andere de Britse technokoning Blawan, de Texaanse Levon Vincent en DJ Stingray, beter bekend als Urban Tribe. Maar ook Haagse veteranen en opkomende talenten zullen het podium betreden.

De artiesten komen allemaal tezamen in het groene Zuiderpark in Den Haag en jij kunt daar met € 7,50 CJP-korting naar toe.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Go Short
€8,- met CJP

Go Short

300 films en dat in 5 dagen!

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Utrecht International Comedy Festival
€ 7,- CJP-korting
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.