Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Bodyguard

The Bodyguard
50% korting met CJP
Keihard meezingen met Whitney's grootste hits

Hij is sterk, stoer en staat 24 uur per dag paraat; voor een bodyguard kan het gevaar plotseling tevoorschijn komen. Dat wordt nog riskanter zodra er een gigantische vonk ontstaat tussen de beschermer en zijn klant. Tijdens The Bodyguard beleef je het liefdesverhaal van superster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. De musical in het Beatrix Theater Utrecht overtreft je stoutste dromen en je hoort gegarandeerd de dansbare hits van Whitney Houston. Oooh I wanna dance with somebody!

Koop je kaarten op de dag van de voorstelling vanaf 10:00 via de site van Stage Entertainment online, of bestel telefonisch via 0900 - 1353 onder vermelding van 'CJP-The Bodyguard'. Per CJP-pas kan je maximaal vier kaarten bestellen. Je moet zelf uiteraard één van de bezoekers zijn.

Koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Prijzen zijn exclusief reserveringskosten. Stage Entertainment Nederland behouden zich het recht voor om de tussentijdse actievoorwaarden te wijzigen. Reserveringen mogelijk op basis van beschikbaarheid van deze actie. OP=OP.

Bekijk ook

Beatrix Theater
Korting met CJP

Beatrix Theater

De beste musicals zie je in Utrecht

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.