Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Bodyguard

The Bodyguard
50% korting met CJP
Ongegeneerd meeblèren met Whitney's grootste hits

Voor een bodyguard kan het gevaar van een onverwachte kant komen. Omdat je je klant 24 uur per dag bewaakt bijvoorbeeld, en er een hechte band ontstaat. Te hecht soms. De Britse kroonprinses Diana werd zelfs ooit verliefd op haar bodyguard Barry Mannakee.

Gelukkig is de liefde tussen secret service-agent Frank Farmer en superster Rachel Marron minder bruut, maar gevaarlijk en ingewikkeld blijft het, dat ze 'I will always love you' tot hun mantra maken. Je kunt het zelf gaan ontdekken in deze nieuwe musical, waarbij het onvermijdelijk is om met weemoed terug te denken aan de hoogtijdagen van Whitney Houston. Al ben je stiekem snel weer in een happy mood door alle dans en muziek die op het podium te zien/horen is.

Koop je kaarten op de dag van de voorstelling vanaf 10:00 via de site van Stage Entertainment online, of bestel telefonisch via 0900 - 1353 onder vermelding van 'CJP-The Bodyguard'. Per CJP-pas kan je maximaal vier kaarten bestellen. Je moet zelf uiteraard één van de bezoekers zijn.

Koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Prijzen zijn exclusief reserveringskosten. Stage Entertainment Nederland behouden zich het recht voor om de tussentijdse actievoorwaarden te wijzigen. Reserveringen mogelijk op basis van beschikbaarheid van deze actie. OP=OP.

Bekijk ook

Beatrix Theater
Korting met CJP

Beatrix Theater

De beste musicals zie je in Utrecht

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.