Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
50% CJP-korting
Voel de passie met Matthhäus

De Matthäus-Passion: dat doet ongetwijfeld een belletje rinkelen bij zelfs de grootste cultuurbarbaar. Dat had iets met pasen te maken toch? Misschien weet je ook nog dat ene meneer J.S. Bach dit oratorium gecomponeerd heeft, maar even eerlijk: heb je er ooit aandachtig naar geluisterd? Nee, dat dachten we al. Hoog tijd dus om in een indrukwekkende kathedraal of kerk te gaan zitten en je oren te laten strelen door de barokke klassiekers van het Bach Choir & Orchestra.

Is Bach niet jouw pakkie-an? Geen probleem, ook voor Haydn, Mozart of Händel draaien deze topmusici hun hand niet om. Mocht je denken dat je geen geld hebt voor zo’n fancy hobby, laat die zorgen maar varen. Met je CJP-pas betaal je namelijk slechts de helft van de prijs. Wie weet hou je daardoor wel genoeg over om een fancy outfit te scoren voor de gelegenheid. Classier dan dat wordt het niet. Klik om kaarten te bestellen op de link hieronder en vul de actiecode 'CJP44' in. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.