Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Teylers Museum

Teylers Museum
€ 4,50 CJP-korting
Het oudste museum van Nederland

Bij het Teylers Museum in Haarlem houden ze van extremen. Zo is het niet alleen het oudste museum van Nederland, maar ook absoluut het mooiste. En misschien, heel misschien is het zelfs het kijkhuis met de mooiste collectie van dit land.

Zo vind je in dit eeuwenoude pand gigantisch veel tekeningen van de wereldberoemde Michelangelo en Rafäel. Dat is op zich al best fantastisch, maar er is meer. De muren van dit museum worden namelijk ook gesierd door een aanzienlijke hoeveelheid Rembrandts en in een van de vitrines vind je het aller-, allerhoogste puntje van de Mont Blanc.

Bovenstaande lijkt ons reden genoeg om dit museum eens te verblijden met een bezoekje. Let er wel op dat je je CJP-pas meeneemt als je dit doet; die zorgt namelijk voor korting. Als je even zwaait met je blauwe, plastic BFF betaal jij in plaats van € 12,50, maar € 8,-. Dat scheelt je welgeteld vier hele euro’s en vijftig cent.

Bekijk de tentoonstellingen Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.