Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

TenTemPiés

TenTemPiés
€ 2,50 CJP-korting
Muziek voor het hoofd en lichaam

De liedjes van de Amsterdamse ‘Damsko Metizo’ laten je niet stil zitten. Vooral het nummer Quiero Saltar dwingt je tot dansen. TenTemPiés zorgt voor een superhappy dansfeestje, maar dit is zeker niet het enige waar je de zeskoppige band aan kunt herkennen. Ze bezingen namelijk met veel passie en kracht de wereldproblematiek. Vooral het protest tegen de Chileense regering is een veelvoorkomend thema. Dit komt mede doordat de ouders van zanger Maurino in 1973 uit Chili zijn gevlucht wegens de extreemrechtse staatsgreep van voormalig president Pinochet. Het resultaat van deze bijzonder combinatie: muziek voor de bovenkamer en het onderstel.

Dansen en denken gaat dus lekker samen bij TenTemPiés. Op 24 februari staan zij in De Helling te Utrecht. Met je CJP-pas krijg je € 2,50 korting op je ticket. Wees er snel bij.

CJP helpt je de verkiezingstijd door: cultuur scherpt je blik, laat je soms net even anders kijken of bevestigt wat je altijd al dacht. Zes weken lang is er een toffe programmering en kan je de CJP-pas ook twee maanden gratis proberen. Bouw je mee aan de Culturele Coalitie?  

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

De Helling
€ 2,50 CJP-korting

De Helling

Muzikaal menu in Utrecht

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.