Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Sziget

Sziget
€ 35,- CJP-korting
De ultieme festivalvakantie

Wanneer we ‘festival’ opzoeken in de VanDale lezen we ‘groot (muziek)feest’. Leuk en aardig, maar Sziget Festival in Boedepest is zó veel meer. Ben je de mainstages zat? Ontdek funky jazz, hippe blues of de wereld van klassieke muziek. Geen zin in muziek? Ga naar een theater-, dans- of circusvoorstelling. Zelfs daar te brak voor? Ga een potje schaken, zwem in de zijriviertjes van de Donau of bezoek een van de eeuwenoude badhuizen in de stad zelf.

Wat we proberen te zeggen: Sziget moet je niet zien als ‘slechts’ een festival. Het is een zevendaagse experience, die beter te beschrijven is als een mini-vakantie die eeuwig mag duren. Het enige positieve aan het naderende einde van de week daar, is dat je het volgend jaar lekker nog een keer kunt doen. Deze editie belooft sowieso heel vet te gaan worden, met artiesten als Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Gorillaz, Kygo, The War on Drugs, Dua Lipa, Mumford & Sons en Bastille op het programma!

Sziget vindt plaats van 8-15 augustus en met een fikse CJP-korting van € 35,- ben jij erbij. Voor €424,- heb je jouw 7 days-pass én de busreis.

Je boekt je tickets en vervoer via Festival.Travel, dé Nederandse partner van Sziget festival.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Go Short
€8,- met CJP

Go Short

300 films en dat in 5 dagen!

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Utrecht International Comedy Festival
€ 7,- CJP-korting
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.