Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Sziget 2019

Sziget 2019
€ 35,- CJP-korting
€ 35,- korting op een compleet festivalpakket

Het begon als een Hongaars studentenevenement, maar nu staat Sziget bekend als één van de grootste muziekfestivals van Europa. Festivalgangers van over de hele wereld toeren in augustus massaal naar Boedapest om te genieten van muziek, liefde en vrijheid. Zeven dagen zijn gevuld met meer dan 1.000 shows. Dit jaar met onder andere Foo Fighters, Florence + The Machine, Ed Sheeran, The National en Post Malone. Naast de dikke muziek line-up is er ook circus, dans, theater en kunst te zien op het gigantische terrein. En omdat je er toch bent: plak er nog een paar dagen in Boedapest aan vast en was het festivalzweet van je af in een traditioneel badhuis.

Met CJP krijg je namelijk € 35,- korting op een compleet festivalpakket voor Sziget. Je betaalt dan nog € 484,- voor een 7-days Pass + camping + treinreis mét zitplaats. LET OP: er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar. Wees er dus als de wiedeweerga bij.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

Dauwpop 2019
€ 7,50 CJP-korting

Dauwpop 2019

Festival middenin de bossen van Hellendoorn

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.