Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Sziget 2019

Sziget 2019
€ 35,- CJP-korting
€ 35,- korting op een compleet festivalpakket

Het begon als een Hongaars studentenevenement, maar nu staat Sziget bekend als één van de grootste muziekfestivals van Europa. Festivalgangers van over de hele wereld toeren in augustus massaal naar Boedapest om te genieten van de muziek, liefde en vrijheid. Sziget wil een droomwereld creëren waar iedereen zich thuis voelt en hand in hand gaat. Precies waar het om gaat op The Island of Freedom. Zeven dagen zijn gevuld met meer dan 1.000 shows vol muziek met artiesten als Foo Fighters, Florence + The Machine en Post Malone. Maar op Sziget beleef je veel meer. Want naast de dikke line-up is er ook circus, dans, theater en kunst te zien op het gigantische terrein. En omdat je er toch bent: plak er nog een paar dagen in Boedapest aan vast. Chill in een traditioneel badhuis en wandel langs de Donau om je mini-vakantie goed af te sluiten.

Met CJP krijg je namelijk € 35,- korting op een compleet festivalpakket voor Sziget. Je betaalt dan nog € 484,- voor een 7-days Pass + camping + treinreis mét zitplaats. LET OP: er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar. Wees er dus als de wiedeweerga bij.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tolhuistuin: Smeltkroezen
€ 2,50 CJP-korting

Tolhuistuin: Smeltkroezen

Mini-festival waar verschillende acts samensmelten

Oerol
Tot € 18,50 CJP-korting

Oerol

Groots theaterfeest op Terschelling

Dauwpop 2020
€ 5,- CJP-korting

Dauwpop 2020

Het tofste festival in het oosten van het land

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.