Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Sziget 2017

Sziget 2017
€ 40,- CJP-korting
Sziget: veel meer dan een festival

Wanneer we ‘festival’ opzoeken in de VanDale lezen we ‘groot (muziek)feest’. Leuk en aardig, maar Sziget Festival in Boedepest is zó veel meer. Ben je de mainstages zat? Ontdek funky jazz, hippe blues of de wereld van klassieke muziek. Geen zin in muziek? Ga naar een theater-, dans- of circusvoorstelling. Zelfs daar te brak voor? Ga een potje schaken, zwem in de zijriviertjes van de Donau of bezoek een van de eeuwenoude badhuizen in de stad zelf.

Wat we proberen te zeggen: Sziget moet je niet zien als ‘slechts’ een festival. Het is een zevendaagse experience, die beter te beschrijven is als een mini- vakantie die eeuwig mag duren. Het enige positieve aan het naderende einde van de week daar, is dat je het volgend jaar lekker nog een keer kunt doen.

Ook benieuwd naar de optredens van Major Lazer, Flume en MacDemarco? Het festival vindt plaats van 9 t/m 15 augustus en met een fikse CJP-korting van € 40,- scoor jij je kaartje voor € 408,- inclusief busreis! Klik op de blauwe knop om je kaarten te bestellen

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

The Rest is Noise
tot € 7,- CJP-korting

The Rest is Noise

Zeg nee tegen labels

Festival.Travel
€ 7,50 CJP-korting

Festival.Travel

Korting op je reis naar Sziget, Exit, Melt! en andere festivals