Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Sweeney Todd

Sweeney Todd
€ 5,- korting met CJP
Horror en humor in de kapsalon

Hoe veilig voel jij je bij de kapper? Je keuvelt misschien gezellig over van alles en nog wat in de salon, maar ondertussen heeft de man of vrouw die jou knipt wel een vlijmscherpe schaar vast. Eén verkeerde beweging en je hoeft je nooit meer druk te maken om boblijnen of strakke bakkebaarden.

Als je nu al koude rillingen krijgt, is Sweeney Todd misschien niets voor jou. Dan durf je na het zien van de voorstelling helemaal nooit meer je kapsel te laten fiksen. De musical kent dit jaar in de Nederlandse uitvoering een topcast met René van Kooten, Vera Mann en Henk Poort. De ingrediënten: ruim tweehonderd gram horror, drie eetlepels humor en een flinke hoeveelheid topliedjes. Oh, en mensenvlees natuurlijk. Maar laten we niet teveel van het gruwelijke plot verklappen.

Met je CJP-pas krijg je € 5,- korting op Sweeney Todd. De musical is alleen te zien in het pas gerenoveerde theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. Klik op de blauwe balk en grijp die korting!

Speciale actie: voor de voorstelling van 21 mei kunnen CJP'ers met 50% korting een 1e rangskaartje kopen (deze actie geldt tot 15 mei). gebruik de kortingscode cjpsweeney bij je bestelling.

 

Koop je ticket Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.

Rotterdamse Schouwburg
Tot € 11,- CJP-korting

Rotterdamse Schouwburg

Theatraal Rotterdam krijg je voor nop met je favoriete blauwe pas