Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Superleuk, maar voortaan zonder mij

Superleuk, maar voortaan zonder mij
€ 7,- CJP-korting
Altijd druk, druk, druk

Dit zou je moeten antwoorden als je tante je weer uitnodigt om mee te gaan naar een bingo avond: superleuk, maar voortaan zonder mij. 

Speciaal voor Superleuk, maar voortaan zonder mij gingen de acteurs van Wunderbaum een week lang aan boord van het mega-cruiseschip AIDAPrima. Op dit schip, dat iedere donderdag aanmeert in Rotterdam, verzorgden ze 150 Duitse cruisepassagiers een entertainmentprogramma over Angela Merkel en Europa. Ze speculeren over de onmogelijkheid echte rust te vinden. Vakantie, Netflix, yoga: ze bieden allen ontspanning. Maar hoe lang blijft dit rustgevoel hangen? Je merkt zelf ook wel hoeveel onrust ervan komt als het seizoen van Stranger Things af is en je weer god weet hoe lang kunt wachten op een vervolg.

Als CJP’er krijg je € 7,- korting op Superleuk, maar voortaan zonder mij in de Rotterdamse Schouwburg en ontdek je zelf wat de spelers van Wunderbaum te zeggen hebben over ultieme ontspanning.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Theater Rotterdam
Vanaf € 10,- met CJP

Theater Rotterdam

Theatraal Rotterdam krijg je voor nop met je favoriete blauwe pas

Disasterlicious
Tot € 7,- CJP-korting

Disasterlicious

Spektakel voor ramptoeristen met stalen zenuwen

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.