Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Summer Dance Forever Festival: Virgule, KH, Ground Zero Dance Company

Summer Dance Forever Festival: Virgule, KH, Ground Zero Dance Company
50% CJP-korting
The best of hiphop dance: Monstres, Blow, Devine Comedy

Er zijn honderden liedjes geschreven over hoe fijn het is om te dansen. Of het nou in de club is op een zaterdagavond of in de badkamer tijdens het tandenpoetsen; we worden er vrolijk van. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat we tijdens het dansen endorfine aanmaken en ons dus écht joliger voelen. Bij Summer Dance Forever Festival weten ze maar al te goed dat dansen gelukkig maakt. 20 t/m 28 augustus staan daarom tientallen dansgezelschappen uit binnen- en buitenland voor je klaar in verschillende theaters en poptempels in Amsterdam. Verschillende urban dansstijlen doen je versteld staan. Het zou ons niet verbazen als je van kijken naar dansers ook gewoon instant happy wordt.

Summer Dance Forever Festival presenteert de serie The best of hiphop dance. Hier zie je de mooiste, meest indrukwekkende hiphopvoorstellingen van dit moment. Op 21 augustus zie je het werk van Virgule, KH en Ground Zero Dance Company. Virgule voert in Monstres een duet uit over discriminatie. Blow van de dansers van KH is een reflectie op de innerlijke en uiterlijke staat van een man. De avond eindigt met de dood: Ground Zero Dance Company maakt een abstracte reis door de hel, het vagevuur en de hemel in de show Devine Comedy.

Op 21 augustus zie je The best of hiphop dance in DeLaMar Theater in Amsterdam. Met CJP krijgen jij en jouw vriend of vriendin 50% korting op kaarten (exclusief servicekosten). Per persoon mag je maximaal twee kaarten met korting kopen. Klik op de blauwe knop!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Verliefd op Ibiza
€ 25,- met CJP

Verliefd op Ibiza

Zonnige feel good musical

Lazarus
30% CJP-korting

Lazarus

David Bowie's laatste, meeslepende meesterwerk

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.