Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Summer Dance Forever Festival: R1R2 START

Summer Dance Forever Festival: R1R2 START
€ 4,- CJP-korting
Een ode aan gamen

Er zijn honderden liedjes geschreven over hoe fijn het is om te dansen. Of het nou in de club is op een zaterdagavond of in de badkamer tijdens het tandenpoetsen; we worden er vrolijk van. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat we tijdens het dansen endorfine aanmaken en ons dus écht joliger voelen. Bij Summer Dance Forever Festival weten ze maar al te goed dat dansen gelukkig maakt. 20 t/m 28 augustus staan daarom tientallen dansgezelschappen uit binnen- en buitenland voor je klaar in verschillende theaters en poptempels in Amsterdam. Verschillende urban dansstijlen doen je versteld staan. Het zou ons niet verbazen als je van kijken naar dansers ook gewoon instant happy wordt.

Yanka Pedron en Bouside Aït-Atmane maken samen voorstellingen onder de naam YZ. Hun nieuwe project is een ode aan gamen. De hele choreografie van hun voorstelling R1R2 START is geïnspireerd op de vele mogelijke knoppencombinaties van de console van een spelcomputer. In R1R2 START ontmoeten de echte en de virtuele wereld elkaar. Alle iconen uit de gamecultuur komen op originele en speelse wijze voorbij in deze kleurrijke voorstelling. 

Op 21 augustus staat de voorstelling R1R2 START in Internationaal Theater Amsterdam. Met CJP krijg je € 4,- korting. Voor € 21,50 zie je dertig jaar aan gamecultuur in sneltreinvaart voorbij schieten. Kaarten koop je via de blauwe knop.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Internationaal Theater Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Internationaal Theater Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.