Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Summer Dance Forever Festival: Queen Blood

Summer Dance Forever Festival: Queen Blood
€ 9,- CJP-korting
Een voorstelling van choreograaf Ousmane Sy

Er zijn honderden liedjes geschreven over hoe fijn het is om te dansen. Of het nou in de club is op een zaterdagavond of in de badkamer tijdens het tandenpoetsen; we worden er vrolijk van. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat we tijdens het dansen endorfine aanmaken en ons dus écht joliger voelen. Bij Summer Dance Forever Festival weten ze maar al te goed dat dansen gelukkig maakt. 20 t/m 28 augustus staan daarom tientallen dansgezelschappen uit binnen- en buitenland voor je klaar in verschillende theaters en poptempels in Amsterdam. Verschillende urban dansstijlen doen je versteld staan. Het zou ons niet verbazen als je van kijken naar dansers ook gewoon instant happy wordt.

Wat betekent het om vrouw te zijn? Geen idee? In de voorstelling Queen Blood gaat choreograaf Ousmane Sy proberen het je haarfijn uit te leggen. Niet met woorden, maar met dans en beweging. Zo kan het ook. Verwacht dus niet dat je rustig op je stoel kunt blijven zitten, maar voel die energie en vrouwelijke gebaren door je lichaam stromen. Mannen zijn overigens ook welkom. Queen Blood is de grote openingsavond van het Summer Dance Forever Festival, dat volledig in het teken staat van dans.

Dans mee en voel de bewegingen op 20 augustus bij Queen Blood, de grote opening van Summer Dance Forever Festival bij Internationaal Theater Amsterdam. Je kaartje koop je via de blauwe knop met € 9,- CJP-korting.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Valhalla Festival
€ 7,50 CJP-korting

Valhalla Festival

CJP-korting voor dit spectaculaire winterfestival

Tolhuistuin: Smeltkroezen
€ 2,50 CJP-korting

Tolhuistuin: Smeltkroezen

Mini-festival waar verschillende acts samensmelten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.