Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Summer Dance Forever Festival: Botis Seva, Ma Dame Paris & Junior Bosila

Summer Dance Forever Festival: Botis Seva, Ma Dame Paris & Junior Bosila
50% CJP-korting
The best of hiphop dance: Blkdg, Oui, et vous en Addiction

Er zijn honderden liedjes geschreven over hoe fijn het is om te dansen. Of het nou in de club is op een zaterdagavond of in de badkamer tijdens het tandenpoetsen; we worden er vrolijk van. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat we tijdens het dansen endorfine aanmaken en ons dus écht joliger voelen. Bij Summer Dance Forever Festival weten ze maar al te goed dat dansen gelukkig maakt. 20 t/m 28 augustus staan daarom tientallen dansgezelschappen uit binnen- en buitenland voor je klaar in verschillende theaters en poptempels in Amsterdam. Verschillende urban dansstijlen doen je versteld staan. Het zou ons niet verbazen als je van kijken naar dansers ook gewoon instant happy wordt.

Het festival presenteert onder andere de serie The best of hiphop dance. Hier zie je de mooiste, meest indrukwekkende hiphopvoorstellingen van dit moment. Zoals het werk van Botis Seva, Ma Dame Paris en Junior Bosila. De voorstelling Blkdg van Botis Seva gaat over de strijd van een ouder wordende kunstenaar. In Oui, et vous combineert Ma Dame Paris Franse chansons met 'waacking' (een aan Voguing verwante funky dansstijl). Junior Bosila, de meest bekeken breakdancer ter wereld, sluit de avond af met zijn voorstelling Addiction, die op poëtische wijze de strijd tegen verslavingen laat zien.

Op 22 augustus zie je het werk van Botis Seva, Ma Dame Paris en Junior Bosila in DeLaMar Theater in Amsterdam. Met CJP krijgen jij en je vriend of vriendin 50% korting op kaarten (exclusief servicekosten). Per persoon mag je maximaal twee kaarten met korting kopen. Klik op de blauwe knop!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Verliefd op Ibiza
25% CJP-korting

Verliefd op Ibiza

Zonnige feel good musical

Lazarus
30% CJP-korting

Lazarus

David Bowie's laatste, meeslepende meesterwerk

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.