Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Streets of the World

Streets of the World
€ 3,50 CJP-korting
Wereldreis in foto's

Elk land ter wereld bezoeken: het is fotojournalist Jeroen Swolfs gelukt. In zeven jaar reisde hij naar àlle 195 landen en nam in elke hoofdstad een foto van het leven op straat. Van een rood bootje in de bruingekleurde gracht van Amsterdam en felgekleurde huizen in Cuba tot een drukke markt met blije mensen in Kingston, de hoofdstad van Jamaica. Met zijn foto’s hoopt Jeroen een positiever beeld geven van de wereld. Door de media krijgen we namelijk zo veel slecht nieuws binnen, dat onterechte vooroordelen kunnen ontstaan, aldus Jeroen. Deze expo laat je juist zien dat schoonheid in elk land te vinden is en dat onze levens meer op elkaar lijken dan we denken.

De expositie is te bewonderen op de bijzondere locatie: de oude opslagplaats ‘Magazijn De Dood’. Hier begin je je wereldreis door de markten, straten, havens en parken van de wereld. Het gebouw is al een ontdekkingsreis op zich, met een enorme berg trappengangen en aparte ruimtes.

Wil je dit uitje nog avontuurlijker maken? Pak dan vanaf het Centraal Station de Zaanboot naar het Hembrugterrein (Steiger 14) en vaar langs de grachten van onze eigen hoofdstad helemaal door naar de Zaanse Schans.

CJP geeft € 3,50 korting aan pashouders. Wil je met de boot heen, kost je dat € 9,50. Het leukste is natuurlijk om voor heen en terug de boot te nemen: dit kan voor € 12,50.

Pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt