Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Streets of the World

Streets of the World
€ 3,50 CJP-korting
Wereldreis in foto's

Elk land ter wereld bezoeken: het is fotojournalist Jeroen Swolfs gelukt. In zeven jaar reisde hij naar àlle 195 landen en nam in elke hoofdstad een foto van het leven op straat. Van een rood bootje in de bruingekleurde gracht van Amsterdam en felgekleurde huizen in Cuba tot een drukke markt met blije mensen in Kingston, de hoofdstad van Jamaica. Met zijn foto’s hoopt Jeroen een positiever beeld geven van de wereld. Door de media krijgen we namelijk zo veel slecht nieuws binnen, dat onterechte vooroordelen kunnen ontstaan, aldus Jeroen. Deze expo laat je juist zien dat schoonheid in elk land te vinden is en dat onze levens meer op elkaar lijken dan we denken.

De expositie is te bewonderen op de bijzondere locatie: de oude opslagplaats ‘Magazijn De Dood’. Hier begin je je wereldreis door de markten, straten, havens en parken van de wereld. Het gebouw is al een ontdekkingsreis op zich, met een enorme berg trappengangen en aparte ruimtes.

CJP zou CJP niet zijn zonder korting, dus betaal je niet €10,- maar €6,50. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.