Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Strange Sounds From Beyond

Strange Sounds From Beyond
€ 10,- CJP-korting
Raad het geluid

Een niet nader te noemen radiostation komt ieder jaar met een prijsvraag rondom een willekeurig geluidsfragment. Meestal is dat dan iets obscuurs als het dichtklappen van een lauwwarme paraplu in de bijkeuken van een apotheek, of het openbreken van een Chinees gelukskoekje terwijl er buiten een Noord-Koreaanse militaire parade voorbijfietst. Strange Sounds From Beyond houdt ook van obscure geluiden, maar gelukkig niet zó obscuur. Integendeel: het Amsterdamse festival boetseert ieder jaar een unieke line-up met artiesten die je op geen ander festival zult zien. Met deze editie bijvoorbeeld de Zuid-Afrikaanse jazzzangers Letta Mbulu, Joegoslavisch geluidskunstenaar Vladimir Ivkovic en de Tunesische producer Deena Abdelwahed.

Deze (écht) unieke kans wilden we jullie niet ontnemen, vandaar dat we er wederom een korting overheen hebben gegooid: CJP'ers betalen € 10,- minder dan niet-CJP'ers. Niet dat we mensen willen voortrekken, maar ja...

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Go Short
€8,- met CJP

Go Short

300 films en dat in 5 dagen!

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Utrecht International Comedy Festival
€ 7,- CJP-korting
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.