Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Strange Sounds From Beyond

Strange Sounds From Beyond
15 % CJP-korting
Muziek uit far en beyond

Veel goede dingen komen uit ‘beyond’. Of nou ja, alleen Star Trek Beyond. Sinds vorig jaar is daar verandering in gekomen met Strange Sounds From Beyond, wat lokaler en relevanter is. Je hoeft er de ruimte niet voor in, het is gewoon in Amsterdam, op het terrein van het Noorderlicht Café. Of je de sounds nou strange vindt of niet, verrassend zijn ze zeker. Strange Sounds From Beyond probeert namelijk evenwicht te bieden tegen line-ups bij festivals die soms wat voorspelbaar kunnen zijn. De grenzen tussen genres vervagen en dit creëert een unieke sfeer die je alleen begrijpt als je erbij bent. Eén van de artiesten is Sun Ra Arkestra, ze maken kosmische jazz! Zo kom je geestelijk toch wèl in de ruimte terecht.

Met je CJP-pas krijg je 15% korting op een kaartje voor SSFB op 25 juni. Dat betekent dat je voor € 29,75 binnen bent. Neem wel je CJP-pas mee, deze kan gecontroleerd worden.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

WOO HAH! (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! (CJP = uitverkocht)

Total loss op het leukste hiphopfestival van Nederland

Welcome to The Village
€ 10,- CJP-korting

Welcome to The Village

Bezoek het leukste dorp van Friesland met CJP-korting

de Parade
4,- CJP-korting

de Parade

Theater, rondjes in de zweefmolen en dansen in de silent disco. Dat kan allemaal tijdens de Parade

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.