Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Stichting het Nationale park De Hoge Veluwe

Stichting het Nationale park De Hoge Veluwe
10% CJP-korting
Doe alsof je de Frodo van de Veluwe bent samen met je CJP-pas

Eerst werd er maanden gespeculeerd over de aanwezigheid van een levensgevaarlijke cheetah en toen woedde er een gigantische brand die een stuk in de as legde. Nee, veel geluk heeft het Nationale Park De Hoge Veluwe niet de laatste jaren.

Gelukkig heeft alle tegenslag er niet voor gezorgd dat het park haar status als mooiste natuurgebied van Nederland verloor. Op deze titel heeft het namelijk nog steeds patent. Waarom? Omdat uitgestrekte zandvlaktes afgewisseld worden met eeuwenoude bomen en je zelfs een wild zwijn tegen kunt komen tijdens je bezoek.

Aangezien oog in oog staan met een megavarken op ieders bucketlist staat, lijkt het ons een goed idee als jij eens richting de toegangspoorten van De Hoge Veluwe gaat. Neem vooral je CJP-pas mee wanneer je dit doet, want die zorgt ervoor dat je 10% korting krijgt over de entreeprijs van € 8,80. Onze CJP-rekenmachine weet ons te vertellen dat je dat € 2,64 scheelt. Geen dank, hoor.

Naar de site Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.