Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Nederlands Fotomuseum: Sterke verhalen

Sterke verhalen
€ 7,- CJP-korting
Verhalen zonder woorden

Waar laat je in hemelsnaam 5,5 miljoen (!) foto's, negatieven en dia’s? Het Nederlands Fotomuseum weet daar wel raad mee. Ze verzamelen geen losse foto’s, maar complete archieven en fotoseries. In de tentoonstelling Sterke verhalen laat het museum verschillende visuele verhalen uit de enorme collectie zien. Een mix van historische en moderne fotografie, van thema’s en onderwerpen en van professionele en amateurfotografen. 

De tentoonstelling bestaat uit tien hoofdstukken. Ieder hoofdstuk heeft een ander hoofdthema, zoals macht, migratie, rijkdom of voetbal. Telkens plaatsen twee fotoseries het thema in een ander perspectief, waardoor het kijken voorop wordt geplaatst.

  • Sterke verhalen is verlengd t/m 30 augustus 2020. Met CJP krijg je € 7,- korting en betaal je nog maar € 7,-.
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar het Nederlands fotomuseum en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.
Bestel je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Nederlands Fotomuseum
€ 7,- met CJP

Nederlands Fotomuseum

Meer dan 5,5 miljoen prachtige foto's

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.