Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Stefano Keizers: Sorry Baby

Stefano Keizers: Sorry Baby
tot € 5,- CJP-korting
Nieuwe show van een onvoorspelbare cabaretier

Stefano Keizers vindt het moeilijk om 'nee' te zeggen, zo ontdekten we toen we hem vorig jaar interviewden. 'Soms gaat het echt te ver,' aldus Stefano. 'Ik ga nu een ongelofelijk drukke periode in waarin ik zes levens tegelijk leef.' Het lukte hem alsnog om een nieuwe voorstelling te maken, waarmee hij vanaf december gaat toeren. Je zou dus denken dat hij geen enkele reden heeft om zich tegenover zijn publiek te veronschuldigen. Toch zegt hij de hele voorstelling lang sorry. Sorry dat hij bestaat, sorry dat hij zich zo misdragen heeft, sorry voor de rook en de dieren. Vooral door die laatste verontschuldiging worden wij erg nieuwsgierig.

Stefano Keizers' nieuwe show Sorry Baby is vanaf 11 december te zien in verschillende theaters in Nederland, waaronder Stadsschouwburg Utrecht, Parktheater Eindhoven, De Meervaart in Amsterdam en Diligentia in Den Haag. Met CJP krijg je tot € 5,- korting op tickets.

De volledige speellijst vind je hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Theater Diligentia
€ 1,50 CJP-korting

Theater Diligentia

Bij een van de oudste theaters hoort een ouderwets lage prijs

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.