Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Stefano Keizers in de Kleine Komedie

Stefano Keizers in de Kleine Komedie
50% CJP-korting
Geen rechttoe-rechtaan cabaret

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

Volgens NRC maakt hij een ‘overrompelend cabaretdebuut’ maar van Het Dagblad van het Noorden mag hij ‘doodvallen’. Ja, de eerste avondvullende voorstelling van Stefano Keizers is nogal wat. Zoiets had je natuurlijk kunnen voorspellen toen je hem furore zag maken in De Slimste Mens. Keizers is niet zomaar een cabaretier. In ieder geval niet eentje die lollige grappen afvuurt vanaf een podium en je met een tevreden gevoel huiswaarts stuurt. Nee, Keizers is ontregelend, absurd en irritant, maar ook hilarisch & fascinerend.

Wij vinden dat je hem écht eens moet gaan zien en daarom krijg je met CJP Weekly maar liefst 50% korting op zijn twee avonden in de Kleine Komedie op 13 en 14 december. Klik op de button hieronder en kies op de ticketpagina voor de optie 'CJP WEB'. Je kunt maximaal twee tickets per CJP-pas bestellen. 

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Scoor je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

De Kleine Komedie
50% CJP-korting

De Kleine Komedie

Bulderen van het lachen tot de ramen uit hun sponningen trillen

Rundfunk: Wachstumsschmerzen
tot 50% CJP-korting

Rundfunk: Wachstumsschmerzen

Nog even niet volwassen worden met de jongens van Rundfunk

Matroesjka - Brainwash
last-minute 50% CJP-korting

Matroesjka - Brainwash

Hét technocabaretduo van Nederland

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.