Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Stedelijk Museum Kampen

Stedelijk Museum Kampen
€ 2,- CJP-korting
Ook de geschiedenis van Kampen verken je vanaf nu samen met je CJP-pas

De Bible Belt zit anno 2015 nog steeds lekker strak om de buiken van de provincies Gelderland en Overijssel. In die laatstgenoemde ligt Kampen, een voormalige Hanzestad waar geloof al sinds de middeleeuwen een grote rol speelt.

Hoe God ooit zijn intrede deed in deze stad aan de IJssel? Dan kun je beter aan de medewerkers van het Stedelijk Museum Kampen vragen. Daar weten ze namelijk alles over Kampen, en dan bedoelen we ook écht alles. Dit betekent dat je hier niet alleen leert over het geloofsverleden van de stad, maar ook over hoe het erbij lag in de middeleeuwen en de manier waarop de Kampenaren samenleven met de altijd aanwezige IJssel.

Het is inderdaad best veel informatie in een keer, maar als CJP’er hoeft je dat gelukkig niet veel te kosten. Even zwaaien met je favoriete blauwe pas zorgt er namelijk voor dat je € 2,- korting krijgt op de toegang. In plaats van € 5,- betaal je dan nog maar € 3,-.

Kijk hier voor meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.