Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Stedelijk Museum Amsterdam

Stedelijk Museum Amsterdam
€ 8,50 CJP-korting
Kijken naar Malevich, Karel Appel en Jeff Koons voor de helft van de prijs

Het Stedelijk Museum in Amsterdam is het belangrijkste museum in Nederland voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving. De collectie bestaat uit topstukken van onder meer Matisse en Malevitsj, design uit de periodes Bauhaus en De Stijl en duizenden affiches. De recente aanbouw, in de volksmond badkuip genoemd, is een schitterende toevoeging aan het museum. Een feest om te bezoeken.

STEDELIJK BASE
STEDELIJK BASE is de permanente opstelling van hoogtepunten uit de collectie van het Stedelijk Museum. Dit zorgt voor een bonte mix van schilderijen, meubelen, sculpturen, sieraden, foto's, tekeningen, videokunst, affiches en ga zo maar door... Bijna 700 werken beslaan de gehele nieuwe vleugel van dit museum voor moderne kunst.

Met je CJP-pas krijg je € 8,50 korting op de entree en kost een een ticket nog maar € 10,-. Klik op de blauwe button om te checken wat er nu te zien is in het Stedelijk.

Koop hier je toegangsbewijs Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Stedelijk Museum Amsterdam: Nam June Paik
8,50 CJP-korting
Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.