Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Stedelijk Museum Alkmaar

Stedelijk Museum Alkmaar
€ 4,- CJP-korting
Samen met je CJP-pas alles leren over de kaas-stad van Nederland

Het is heel belangrijk dat je het Stedelijk Museum Alkmaar niet verward met de variant op het Amsterdamse museumplein. Het Stedelijk in Alkmaar richt zich namelijk niet op moderne kunst, maar heeft een collectie die is opgebouwd uit stukken die iets te maken hebben met de stad waarnaar het museum is genoemd.

Zo vind je er werken van de Alkmaarse fotografie-zussen Tonny en Sophie van Vlaanderen en verschillende producties die illustreren welke rol Alkmaar speelde tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Naast kunst uit en over Alkmaar, kun je er ook veel kennis opdoen over de kaas-stad van Nederland. Zo mag je je na een bezoekje aan het Stedelijk van Alkmaar een halve deskundige noemen op het gebied van voetbalclub AZ, om maar even iets te noemen.

Als je samen met je CJP-pas dit museum bezoekt, krijg je al deze nieuwe wetenwaardigheden voor verbazingwekkend weinig geld. In plaats van € 10,- betaal jij namelijk nog maar € 4,-. Dat scheelt je dus € 4,-.

Kijk hier voor meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.