Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Stadsschouwburg Amsterdam

Stadsschouwburg Amsterdam
€ 5,- CJP-korting
Theater met diepgang in hartje Amsterdam

De Stadsschouwburg is het huis van Internationaal theater Amsterdam, voorheen Toneelgroep Amsterdam. Het centrum van toneel en andere podiumkunsten en voor jou de culturele hangplek in hartje Amsterdam. 

Een vliegramp, ministers die hun mondje voorbij hebben gepraat of de zoveelste idioot die op het nieuws wil komen om zijn mening te delen aan heel televisiekijkend Nederland; Stadsschouwburg Amsterdam zorgt voor podiumkunsten die aansluiten op actuele gebeurtenissen. Dit noemen ze ook wel serious pleasure: theater met diepgang. Bekend staat het theater ook om hun klassiekers, zoals Shakespeares verhalen, maar dan in een nieuw jasje gestoken.  

Terwijl je vermaakt wordt door mannen in pakken of vrouwen met rode lippen, steek je ook nog wat op. Dat is leuker dan naar het Achtuurjournaal kijken. Veel leuker. Laat je verrassen door dansers en theatermakers van wereldformaat. Als CJP'er krijg je ook nog eens € 5,- korting op de voorstellingen.

Check de agenda Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Toneelgroep Amsterdam
Korting verschilt met CJP

Toneelgroep Amsterdam

Het beste toneelgezelschap van NL aan het werk zien? Dat hoeft helemaal niet veel te kosten

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.